skip to Main Content

Aan de slag bij Facédo? Dat kan!

Wij zijn op zoek naar ondernemende doeners! Ben jij iemand met lef, passie en doorzettingsvermogen? Neem jij graag initiatief en zet jij net even die extra stap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij kunnen namelijk niet wachten om nieuwe, slimme en ondernemende collega’s toe te voegen aan ons team. Maar wat vragen wij van jou? Wij zoeken mensen die willen meedenken en mee-ondernemen. Dit betekent dat je niet alleen uitvoert wat er van je gevraagd wordt. Je hebt een proactieve houding en bent altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. 

Als ondernemend bedrijf denken wij in oplossingen en kansen. Hierbij is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Daarom vinden wij goed samenwerken erg belangrijk. Bij ons kom je terecht in een hecht en sociaal team waarin iedereen elkaar ondersteunt en helpt waar nodig is. Wanneer je bij ons komt werken, krijg je de ruimte om jouw kwaliteiten optimaal te benutten. Jouw input wordt gewaardeerd en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij kunt groeien binnen onze organisatie.

Wij vinden het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je moet namelijk niet alleen goed kunnen samenwerken met jouw collega’s, maar ook met onze klanten en andere relaties. Als ondernemend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe projecten en uitdagingen op ons pad komen. Wij verwachten dan ook van jou dat je flexibel bent en gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Maar wat krijg jij daarvoor terug? Naast de ruimte om te groeien binnen onze organisatie, kom je terecht in een hecht en sociaal team waarin iedereen elkaar ondersteunt en helpt waar nodig is. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden aan en streven we ernaar om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Kortom, ben jij een ondernemende doener die graag meedenkt en mee-ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom ons team versterken en draag bij aan de groei van ons bedrijf. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je vragen over werken bij Facédo? Dan kun je contact met ons opnemen via werken@facedo.nl.

Onze vacatures:

Project Engineer

Het uitwerken van complexe elementen, BIM modellen bouwen en nadenken over gevel-technische oplossingen; daar gaat jouw hart sneller van kloppen! Daarnaast duik je de diepte in en tegelijkertijd overzie je het volledige plaatje. Met jouw bouwkundige kennis en ervaring als…

Lees meer

Uitvoerder

Als uitvoerder ben je de spin in het web van verschillende projecten. De voorbereidingen van een nieuw project zijn gestart en jij gaat aan de slag met het uitdenken van de technische uitvoerbaarheid. Zodra het tekenwerk definitief is ben je…

Lees meer

Laat Gevelmatica voor uw projecten werken

vraag offerte aan vraag het een specialist
Back To Top