skip to Main Content

Visie op geveltechniek

 

Wij zoeken altijd naar de meest optimale toepassing van onze kwaliteitsproducten. De wensen van onze opdrachtgever staan daarbij centraal. Het project is het visitekaartje voor de opdrachtgever èn voor ons. Dat is de norm die wij onszelf opleggen. In onze ogen is dat de allerhoogste norm op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Facédo doet echter meer dan het leveren van kwaliteitsproducten alleen. Op het gebied van geveltechniek kunt u bij ons terecht voor het gehele bouwproces of alleen voor specifieke onderdelen; van kostenraming tot uitvoering voor zowel nieuwbouw als renovatie. Facédo beheerst alle facetten! Wij leveren onze diensten aan architecten, projectontwikkelaars, gevelbouwers en aannemers. Onze producten worden afgenomen door aannemers en woningbouwcorporaties en worden toegepast in woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten.

ONTWERP

Facédo verzorgt aluminium en kunststof gevelelementen en levert uitsluitend kwaliteitsproducten van de beste systeemleveranciers. Omdat Facédo fabricaatonafhankelijk kan werken zijn er vrijwel geen beperkingen op het gebied van de te leveren producten en is Facédo in staat de belangen van haar opdrachtgever optimaal te dienen. Door een royaal aanbod in oppervlaktebehandeling en een volledig assortiment aan profielen is een grote esthetische verscheidenheid mogelijk, waardoor architecten een grote mate van vrijheid in ontwerp genieten.

Bij elk project inventariseren wij vooraf wat de wensen van de opdrachtgever zijn. Hierbij kan Facédo adviseren over materiaalkeuze, conservering, bouwfysica en veiligheid. Daarna werken onze engineers de gevelelementen voor het project tot in detail uit. Wij hanteren hierbij de hoogste standaarden als het gaat om kwaliteit, duurzaam bouwen en zorg voor milieu en veiligheid.

PRODUCTIE

De assemblage van de Facédo gevelelementen vindt plaats in productiecentra met een geautomatiseerd machinepark, waarbij de kozijnelementen desgewenst reeds fabrieksmatig worden voorzien van het glas. De moderne productiefaciliteiten zijn berekend op de hoge kwaliteit die wij willen leveren.

MONTAGE

Op de bouwlocatie hebben de specialisten van Facédo de regie over de montage van de gevelelementen. Ze kennen de specifieke eigenschappen van de constructies en hun jarenlange ervaring garandeert zorgvuldigheid en precisie. Hun deskundigheid staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig uitgevoerde gevel met langdurig gebruiksgemak en comfort. De logistieke bouwvolgorde en het moment van aanlevering worden geheel met de opdrachtgever afgestemd en ingepast.

ONDERHOUD

Facédo biedt na oplevering de perfecte oplossing voor (periodiek) onderhoud aan haar gevelconstructies. Hierdoor wordt op technisch en economisch verantwoorde wijze de functionaliteit en gangbaarheid van de diverse gevelonderdelen bevorderd. Preventief onderhoud aan de daarvoor in aanmerking komende onderdelen bevordert indirect ook de uitstraling, het comfort en de duurzaamheid van gebouwen.

Onze partners

Laat Gevelmatica voor uw projecten werken

vraag offerte aan vraag het een specialist
Back To Top